top of page

SOUTĚŽ O 2 x 250.000,- Kč


Každý klient, který si sjedná Půjčku ProBydlení, bude zařazen do slosování o dvě hlavní výhry. Ke smlouvě o stavebním spoření, ke které je sjednána Půjčka ProBydlení, je možné za řádné finanční úložky získat státní podporu až 2 000 korun ročně. Úroky zaplacené z úvěru lze navíc odečíst z daňového základu, což je oproti klasickému spotřebitelskému úvěru velmi výhodné. "Výše úvěru bez zajištění může činit až jeden milion korun, v případě družstevního bydlení dokonce 1,5 milionu korun.Dobu splácení si nastavíte dle svých potřeb i na 22 let, z čehož plynou nižší měsíční splátky," uzavírá výhody David Krček, produktový manažer stavební spořitelny Wüstenrot.


Hypoteční úvěry poskytla hypoteční banka Wüstenrot v objemu téměř 7 miliard korun, a dosáhla tím rekordního výsledku za celou dobu své činnosti. Hlavním trendem je růst průměrné výše hypotéky. Finanční skupinu Wüstenrot v České republice aktuálně tvoří Wüstenrot – stavební spořitelna a Wüstenrot hypoteční banka. Od roku 2003 získala stavební spořitelna Wüstenrot se svými produkty již přes 20 ocenění v soutěži Zlatá koruna a byla vyhlášena Stavební spořitelnou roku hned třikrát po sobě.


Loňský rekordní rok Finanční skupině Wüstenrot vzrostl v loňském roce meziročně zisk o 19 % na 405 milionů korun. Nejlepší rok od vstupu na český trh zaznamenala Wüstenrot – stavební spořitelna, jež hospodařila se ziskem 215 milionů korun (131% nárůst). Ta také vykázala nárůst počtu uzavřených smluv na stavební spoření bez navýšení o více než 24 procent v porovnání s rokem 2015.


Z historie:

V roce 1921 byl v německém městečku Wüstenrot založen "Spolek přátel" s mottem "Každé rodině střechu nad hlavou". Tím začala historie stavebního spoření na evropském kontinentu. A co v Česku? Již v roce 1992, kdy se jednalo o zákonu o stavebním spoření, byla založena přípravná společnost Wüstenrot. O rok později, po udělení bankovní licence, začala spořitelna oficiálně poskytovat stavební spoření. Na oslavu desátého výročí v roce 2002 byla ke stavební spořitelně založena i Wüstenrot hypoteční banka, jež v současné chvíli pečuje o tisíce spokojených klientů.

bottom of page