top of page

Wüstenrot nabízí půjčku až 1 milion Kč bez zajištění nemovitostí.


Zdroj: novinky.cz

 

První výhodou Půjčky ProBydlení je fakt, že získáte vysoký úvěr až 1 milion korun bez zajištění nemovitostí, a snadno tak můžete rekonstruovat i nájemní nebo družstevní byt. S kratší nebo delší dobou splatnosti.


Druhá její výhoda spočívá ve volitelné době splatnosti, resp. výše měsíční splátky. V rychlejší variantě můžete Půjčku ProBydlení splácet 6 nebo 10 let, u pomalejší máte na výběr mezi 14, 18 a 22 lety. Půjčka ProBydlení se splácí stále stejnou měsíční splátkou, takže si podle svých finančních možností vyberete, kolik chcete měsíčně platit a podle toho Wüstenrot určí dobu splácení.

Půjčka ProBydlení se přizpůsobí vašim potřebám Bez poplatků Uzavřete-li si Půjčku ProBydlení v PÚ tarifu do 30. září, nebudete platit žádné poplatky - ani za uzavření smlouvy a poskytnutí úvěru, ani za správu úvěru. Rychle Díky elektronickému zpracování se už do 24 hodin dozvíte, zda vaše žádost o úvěr byla schválena. Půjčka ProBydlení se přizpůsobí vašim potřebám Peníze předem Úvěrové prostředky vám Wüstenrot vyplatí předem zálohově. Faktury a účty o použití úvěru na bytové potřeby doložíte až následně.


Nebudete tak muset řešit, z čeho zaplatit řemeslníkovi zálohu nebo zda máte na účtu dost peněz, abyste mohli využít akční slevu na nákup kuchyňských spotřebičů, dlaždiček apod. Podrobnosti o Půjčce ProBydlení najdete na www.wustenrot.cz, kde si ji na kalkulačce můžete také snadno spočítat. Údaje uváděné v tomto článku jsou určeny výhradně k marketingovým a propagačním účelům, a i proto nepředstavují návrh na uzavření smlouvy (nabídku).

bottom of page