top of page

Úspěšný den otevřených dveří v bytovém parku Milovice

Aktualizováno: 23. 3. 2019


Akce se konala v čase, kdy se rezervace družstevních bytů dostává k jedné polovině. Možnost výběru družstevních bytů se tak hodně rychle snižuje a spolu s postupem času se velmi rychle snižuje i prostor pro klientské změny.

Patnáct bytů je rezervováno, tři další mají velmi vážné zájemce i s termíny pro uzavření rezervačních smluv.

Milovický projekt je v současnosti bezkonkurenčně nejdostupnějším projektem, které ve spolupráci se s SBD Praha můžeme nabídnout.

Pořizovací cena bytu 3+1 jen lehce přes 3 miliony korun (cca 42 tisíc korun za jeden metr čtvereční) je při parametrech a kvalitě provedení stavby bohužel neopakovatelnou nabídkou.

Jen srovnání nákladů prvních pěti let bydlení v milovickém bytě s obdobným nájemním bytem v Praze 9 vychází až o 750 tisíc korun levněji ve prospěch Parku Milovice!

I z těchto důvodů a ve snaze zachovat dostupné bydlení pro všechny věkové a široké příjmové kategorie zájemců počítáme s pokračováním výstavby i v samotných Milovicích, byť za vyšší cenu, než je tomu v současné etapě.

Je to však cesta, zejména pro mladé rodiny, jak rozumně bydlet a přitom nestále zvyšovat hodnotu vlastního majetku, který může být v budoucnu využit při stěhování do jiného místa.

Pokud je tedy vaší preferencí bydlet ve svém a za rozumné peníze, je nejvyšší čas si zbývající milovické byty pořádně prohlédnout.

Na místě ve dnech akcí na tomto projektu vám tým specialistek rády zodpoví dotazy a případně i poradí, jak správně naplánovat financování vstupních nákladů.

Sledujte průběžně naše webové stránky nebo náš facebook, kde vás budeme informovat o dalších dnech otevřených dveří.



bottom of page